Ingenico očekuje konstantan rast prihoda

Bez autora
Mar 27 2013

Francuska kompanija Ingenico, svetski lider u oblasti elektronskih transakcija i bezbednosti plaćanja, predvidela je za naredni četvorogodišnji period konstantan rast prihoda od prodaje, koji će 2016. dostići vrednost od 1,8 milijardi evra, u odnosu na 1,206 milijardi u 2012. godini.Kompanija u istom periodu očekuje i poboljšanje rezultata na operativnom planu, tako da će zarada pre obračunatih kamata i poreza dostići iznos od 20 posto, prema 18,5 koliko sada iznosi.

Ingenico očekuje konstantan rast prihodaFrancuska kompanija Ingenico, svetski lider u oblasti elektronskih transakcija i bezbednosti plaćanja, predvidela je za naredni četvorogodišnji period konstantan rast prihoda od prodaje, koji će 2016. dostići vrednost od 1,8 milijardi evra, u odnosu na 1,206 milijardi u 2012. godini.

Kako prenosi Reuters, kompanija u istom periodu očekuje i poboljšanje rezultata na operativnom planu, tako da će zarada pre obračunatih kamata i poreza dostići iznos od 20 posto, prema 18,5 koliko sada iznosi.

Kompanija Ingenico, osnovana 1980. godine u Parizu, drži 35 posto svetskog tržišta u oblasti eletkronskog plaćanja, prisutna u 125 zemalja sveta, planira da u narednom periodu poveća svoje prisustvo na tržištima zemalja u razvoju.

Kompanija je, takođe, potvrdila završetak akvizicije evropskog provajdera elektronskog plaćanja, kompanije Ogone.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik